Referenties

WerkCoach

Christel Foncke

“Samenwerken met Worlds behind Words ging vlot en aangenaam. Nils werkt snel en efficiënt en dat heb ik heel erg gewaardeerd. Hij deed suggesties en luisterde zorgvuldig naar mijn feedback. Hij bleef vragen stellen tot het duidelijk was wat ik bedoelde en tot ik tevreden was over de tekst van de mailcampagne. Nils heeft een vlotte pen en kan zonder veel moeite zijn taalgebruik aanpassen aan de doelgroep voor wie de campagne bedoeld is. De mailcampagne werd afgeleverd in foutloos Nederlands.”

~ Christel Foncke, Auteur van Werkcoach

The Second Phase

The Second Phase

“Excellente vertaling! Dank je wel. Ik apprecieer je meedenken over de context. Ook de correctieronde, die je voorstelde om een paar laatste details in orde te brengen, die je moeilijk op voorhand kon weten. Ik vond het ook fijn met jou te interageren. Ik zal zeker nog op je beroep doen.”

~ Marc Bogaert, Zaakvoerder The Second Phase. 15 maart 2014.

BYAZ

BYAZ

“BYAZ helpt ondernemers bij het helder krijgen en uitvoeren van hun bedrijfsstrategie. De Total Respect Management managementstrategie (TR3M) leidt rechtstreeks naar uitmuntendheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).”
Wij schrijven en herschrijven webpagina’s, e-mailcampagnes en andere documenten, en werken strategieën uit samen met Peter Blokland, de oprichter van BYAZ.

Voorbeeld

ubeon

ubeon

ubeon is coöperatie [sic] van zelfstandige business trainers, coaches en consultants.”
Worlds behind Words was een service provider voor ubeon. Wij schreven en planden de e-mailcampagnes voor verscheidene coaches/trainers, creëerden hun landingspagina op de ubeon website en gebruikten hun templates om evenementen aan te maken op het formstack-/eventbrite-platform.

TheICTGirl

Marjan Crabtree – The ICT Girl

Het ‘gezicht’ achter the ICT girl is Marjan Crabtree. Haar overtuiging is dat een professionele aanwezigheid op het Internet van levensbelang is voor Nederlandse bedrijven. Door haar sterke taaltechnische kwaliteiten en uitgebreide ICT-ervaring als Senior Consultant in Nieuw-Zeeland, Groot-Brittannië en Nederland, zorgt zij voor professionele Engels- en Nederlandstalige teksten waarin de originele boodschap behouden blijft. Haar benadering is open en eerlijk en zonder flauwekul zodat jij krijgt wat je verwacht met vaak een beetje extra.

Andere Partners

CapricornRadioTV

app8

eMuse

Regionaal Landschap Noord-Hageland

Vlaamse Overheid

Milieuzorg Op School

Zenaya

Centrum Voor Afstandsonderwijs

Muziekinstrumentenmuseum

Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis