Over

Over - Dunedin ZeeleeuwHallo, welkom bij onze Werelden achter Woorden!

Over Worlds behind Words
Ik ben Nils Nyberg en op deze foto van een van onze reizen zie je ook mijn partner Priscilla Van Even. Wij houden van reizen en zijn enorm leergierig. De gedrevenheid om nieuwe ervaringen te beleven, mondde heel vaak uit in een kennismaking met interessante personen en hun verhaal. Wanneer zij vertelden over hun diepste dromen, wensen en verlangens, over hun cultuur en wat hen inspireerde, dan vlogen de uren voorbij alsof het niets was.

De reis naar onze werelden achter woorden
Na al onze gesprekken en discussies hebben we een onmetelijk diepe put met allerhande interessevlakken gevuld, waar we ook vaak wederom onze inspiratie uit opvissen. Wat doe je nu met deze kennis? Het is leuk om veel interesses te hebben, maar hoe deel je nu deze vergaarde kennis met de wereld? Vaak merken we dat vele mensen heel goed weten wat hen drijft, maar niet zo goed weten hoe ze het moeten neerpennen of verwoorden. Toen ging het lichtje op: waarom gebruiken we onze liefde voor taal niet om de essentie van deze personen of hun drijfveer neer te schrijven? Om hun ideeën te vertalen naar de realiteit?
Leuk. Hoe begin je hieraan? Er ontbrak echter nog één puzzelstuk: mijn jarenlange ervaring in de IT, verkoop en marketing. De puzzelstukken pasten in elkaar; Worlds behind Words was geboren.

Wat doen we?

Wij zijn creatieve, freelance copywriters, de vlotte pen in jouw verhaal. Wij verkondigen jouw boodschap. Als copywriters met een achtergrond in de verkoop zorgen wij ervoor dat jouw teksten doen doen.

Hoe doen we dit?

Wij schrijven en herschrijven krachtige teksten voor elke Nederlands- en Engelstalige organisatie, die zich wil onderscheiden van andere organisaties in hun communicatie, met als doel een betere representatie.

We vertrekken vanuit de semantische driehoek:
Woorden – Ideeën – Wereld/Representatie

Euhm, wat doe je juist‽

Een copywriter luistert naar je verhaal en verwoordt dit op een kundige wijze naar jouw doelpubliek. Jouw verhaal plaatsen wij op jouw website of sturen wij uit via jouw bestaande communicatiekanalen.
Jouw verhaal is bijvoorbeeld een persoonlijk verhaal zoals een biografie, een technisch verhaal zoals een handleiding, een marketing verhaal over je nieuwe product, enz.
Jouw communicatiekanalen zijn bijvoorbeeld een e-mail, een blog, social media, een boek, een folder‚…

Kortom, wij schrijven jouw ideeën uit. Wij vertalen wat er in je hoofd zit naar duidelijke, doelgerichte taal.

Kijk hier naar ons aanbod.

Wil je meer weten?

Contacteer ons vrijblijvend.