Diensten

Menu

Ideeën vertalen en Copywriten

SEO, E-marketing & Sociale Media

Proeflezen en Recenties schrijven

—–

In het kort

Wij hebben een ruim aanbod van schrijfactiviteiten en schrijven over zeer uiteenlopende onderwerpen. Wij schrijven jouw teksten of het nu om zakelijk of persoonlijk, online of offline, lang of kort of beide gaat. Onze prijzen zijn op maat en verschillen naargelang het project. Wij zorgen ervoor dat je topkwaliteit krijgt voor onze prijsopstelling. Contacteer ons vrijblijvend en leg je idee uit om een prijsraming en gedetailleerde beschrijving van deze prijsopmaak te ontvangen.

—–

Ideeën vertalen en Copywriten

Wij vertalen jouw idee

Copywriten

Heb jij een geweldig idee, maar begrijpen anderen niet goed wat je bedoelt? Zoek je een manier om dit idee goed te formuleren alsook goed over te brengen aan anderen? Wij helpen jou met de ontwikkeling van je idee tot deze begrijpbaar samenhangt. Copywriten is het schrijven van kopij, klaar voor publicatie. Deze kopij is vaak een marketing- of adverterende tekst, en in de bredere betekenis van het woord: elk idee dat je hebt voor om het even welk publiek dat je wil aanschrijven. Wij schrijven ook inhoud. Op basis van jouw ideeën schrijven en herschrijven wij krachtige, overtuigende teksten, zoals direct mails, slogans, websites, om het even welk andere online teksten (facebook pagina, tweets…), een boek, radio-, tv- of filmscript, technische documenten (‘white papers’), blogs, en vele andere.

Vertalingen

Presentaties/workshops/coachings uitschrijven

Wij vertalen je tekst van het Nederlands naar het Engels en van het Engels naar het Nederlands. Onze voornaamste expertise, maar niet gelimiteerd tot, is technologie, wetenschap, filosofie, onderwijs en communicatie. Om een beeld te krijgen van wie we zijn en wat we doen, kijk op deze ‘Over ons‘-pagina. Dit onderdeel vermelden we graag apart omdat we op dit moment met een grote speler van coachen/trainers in Vlaanderen werken. Heb jij een geweldig idee, maar heb je wat hulp nodig? Heb je zelf geen tijd om presentaties, workshops, coachings of de communicatieteksten naar je doelpubliek te schrijven? Contacteer ons vrijblijvend zodat vanaf nu jouw coachings ál jouw tijd krijgen.

—–

SEO, E-marketing & Sociale Media

SEO (Google)

E-marketing

Sociale Media

Search Engine optimization of beter genaamd: Search Engine Marketing. Wil je graag je website gebruiksvriendelijk EN leesbaar maken voor zoekmachines zoals Google? Heb je een website, maar verschijnt deze niet in de zoekresultaten van Google? Wij verbeteren en optimaliseren jouw SEO voor al jouw online kanalen door relevante inhoud te creëren, de metadata (de gegevens van het document) te veranderen op je webpagina’s, de juiste sleutelwoorden en het juiste aantal van die sleutelwoorden te gebruiken. De zoekmachines zullen voortaan een vette kluif hebben aan jouw website. In combinatie met SEO zorgen we ervoor dat jouw boodschap je doelpubliek bereikt. Om je idee te promoten is het onvoldoende om simpelweg op je website te berusten. We bevelen je dan ook sterk aan om te communiceren met je publiek. Bij deze tijdrovende activiteit kunnen wij je van dienst zijn. Je publiek aan jou binden is de kern van onze zaak waardoor de kern van jouw zaak vanaf nu ál jouw focus krijgt. Heb je inhoud nodig voor jouw Tweets? Facebook pagina? LinkedIn artikels? Wij kunnen deze inhoud voorzien en deze zelfs rechtstreeks op jouw Social Media kanalen plaatsen. Dit alles zonder dat je hier zelf iets voor moet doen. Wil je weten hoe we dit doen?

—–

Proeflezen en Recenties schrijven

Proeflezen & Analyse

Manuscript revisies & Eindredactie

Recensies

Heb jij een boek, rapport, doctoraat, of een andere tekst dat een kritisch oog en de nodige verbeteringen eist? Wij zullen al je documenten analyseren en proeflezen. Analyse: We gaan na of je jouw boodschap stuurt in het het correct en consistent formaat, de juiste stijl, welgevormde zinscontructies en gepaste terminologie. Proeflezen: We kijken de spelling van je teksten na, typefouten, taalkundige fouten en het juiste gebruik van interpunctie. Heb je een tweede mening nodig? Heb je een revisie nodig van een manuscript? Of ben je tevreden met je werk, maar heb je iemand nodig om die finishing touch en structuur aan te brengen? Wij zetten de puntjes op de i, verzorgen de structuur en maken er voor jou een mooi geheel van. Wij geven je werk ook vorm en verzorgen de lay-out op aanvraag. (HTML, CSS, PHP, MS WORD, PDF, met uitzondering van het grafisch ontwerp) Heb je een boek of publicatie geschreven, maar heb je nog geen recensie van je werk? Wij lezen je boek of tekst en schrijven je een recensie die we vervolgens op een open platform naar jouw keuze plaatsen. Contacteer ons zodat we de juiste persoon voor jouw interessedomein vinden en samen van start kunnen gaan.